• slidebg1
  IoT UPRAVLJANJE Z VODOVODOM
 • slidebg2
  IDENTIFIKACIJA PUŠČANJA
  V REALNEM ČASU
 • slidebg3
  MONTAŽA V MANJ KOT 30 MINUTAH
 • slidebg4
  NAPAJANJE NI POTREBNO
 • slidebg5
  IP68 VODOODPORNO IN ROBUSTNO
 • slidebg6
  VAŠE VODOVODNO OMREŽJE
  VEDNO POD NADZOROM
 • slidebg7
  NAREJENO V SLOVENIJI

O nas

Ekipa AquaLink utira pot na trgu z dolgoletnimi izkušnjami na področju merilne tehnike, komunikacije in vodne učinkovitosti. Vodilni člani so strokovnjaki področja in izhajajo iz uglednega evropskega podjetja za servisiranje vodomerov ter vzpostavljanje omrežij za nadzor merilnih naprav. V svoji zgodovini se je ekipa srečevala z vsemi večjimi evropskimi blagovnimi znamkami merilne opreme in njihovimi sistemi ter tako pridobila široko znanje in idejo z vizijo za lastno snovanje ter delovanje.

2005: Pričetek razvoja prve naprave AquaLink I
Aqualink I je bila enostavna naprava, ki je pošiljala sporočila SMS na cloud based sofware za odčitavanje industrijskih merilnikov in DMA-omrežij. Razvoj je gnala želja po oblikovanju sistema za vodovodna podjetja, ki bi ustrezal njihovim zahtevam in potrebam.

2012: AquaLink II & programski vmesnik AQ Web
Z omenjenima produktoma je podjetje postalo prisotno na več evropskih trgih (Avstrija, Bolgarija, Češka, Nemčija, Madžarska, Slovaška, Slovenija, Finska, Švedska) in s tem občutno okrepilo svojo moč.

2016: Vstavljivi merilnik pretoka AQ Flow Sensor

2019: Ustanovljeno novo nemško podjetje AQ Link GmbH

2019: Prenos blagovne znamke AquaLink z matičnega podjetja

2020: Nova generacija naprave AQIII
Naprava je bila razvita po idejah in dolgoletnih izkušnjah strokovnjakov AquaLink. Poudarek je bil usmerjen na modularnost v pogledu komunikacije in v duhu trajnostnega razvoja, kar omogoča, da naprava ob rednem vzdrževanju lahko deluje več kot 10 let.

2022: Razvoj pametnega hidranta AQ Hydrant
Do sedaj je strokovnjakom AquaLink zaupalo že več kot 150 vodovodnih podjetij iz Evrope in drugod po svetu.

2023: Z velikim zadovoljstvom sporočamo, da je naše podjetje Aqualink d.o.o. prejelo zlato priznanje Gospodarske zbornice dolenjske in Bele krajine za Vstavljivi merilnik pretoka AQ IoT za majhne jaške.