• slidebg1
  IoT UPRAVLJANJE Z VODOVODOM
 • slidebg2
  IDENTIFIKACIJA PUŠČANJA
  V REALNEM ČASU
 • slidebg3
  MONTAŽA V MANJ KOT 30 MINUTAH
 • slidebg4
  NAPAJANJE NI POTREBNO
 • slidebg5
  IP68 VODOODPORNO IN ROBUSTNO
 • slidebg6
  VAŠE VODOVODNO OMREŽJE
  VEDNO POD NADZOROM
 • slidebg7
  NAREJENO V SLOVENIJI

Obvestilo o zasebnosti spletnega mesta in spletnih storitev Aqualink

Vaša zasebnost nam je pomembna. Pozorno preberite to obvestilo o zasebnosti in se seznanite z načinom zbiranja, uporabe, delitve in druge obdelave informacij o posameznikih ("osebni podatki") ter z vašimi pravicami in možnostmi v zvezi z osebnimi podatki.

Aqualink je upravljavec vaših osebnih podatkov, kot je opisano v tem obvestilu o zasebnosti, razen če ni določeno drugače. To obvestilo o zasebnosti velja za zbiranje in obdelavo osebnih podatkov, ki jih zberemo, ko obiščete naše spletne strani/ spletne storitve pod blagovno znamko, ki so povezane s tem obvestilom o zasebnosti; uporabljate naše spletne izdelke in storitve kot pooblaščeni uporabnik, kjer delujemo kot upravljavec vaših osebnih podatkov; obiščete naše strani družbenih medijev pod blagovno znamko; obiščete naše objekte; komunicirate z nami (vključno z e-pošto, telefonskimi klici, besedili ali faksom); ali se prijavite, udeležite ali sodelujete na naših dogodkih, spletnih seminarjih, sejmih ali tekmovanjih.

To obvestilo o zasebnosti ne velja, kadar osebne podatke obdelujemo v imenu naših strank v vlogi obdelovalca ali drugega ponudnika storitev, na primer kadar strankam omogočimo, da ustvarijo svoja spletna mesta/aplikacije za ponujanje svojih izdelkov in storitev, pošiljanje elektronskih sporočil drugim ali drugo uporabo, zbiranje, deljenje ali obdelavo osebnih podatkov prek naših spletnih izdelkov in storitev. Pravila o zasebnosti naših strank se lahko razlikujejo od naših in za ta ravnanja nismo odgovorni. Za informacije o praksah zasebnosti naših strank, ki uporabljajo naše izdelke in storitve kot upravljavec, se obrnite neposredno na to stranko.

1. Zbiranje osebnih podatkov. Od vas zbiramo tri vrste osebnih podatkov:

Informacije, ki jih posredujete: V tem primeru lahko zbiramo in beležimo informacije, ki nam jih posredujete neposredno, vključno z osebnimi identifikatorji, poklicnimi ali z zaposlitvijo povezanimi informacijami, komercialnimi informacijami, vizualnimi informacijami ali informacijami o internetnih dejavnostih, ki nam jih posredujete prek tega spletnega mesta ali drugega medija.
Podatki, ki jih zbiramo samodejno: samodejno zbiramo in shranjujemo podatke o vaši uporabi tega spletnega mesta in naših storitev. Pri tem lahko uporabljamo tehnologijo piškotkov in druge spletne identifikatorje za sledenje vašemu naslovu IP, spletnemu brskalniku, geografski lokaciji ali vaši dejavnosti na tem spletnem mestu.

V nekaterih primerih je zbiranje in obdelava osebnih podatkov (glejte oddelek 2 spodaj) potrebna, da lahko prejmete določene izdelke ali storitve. Osebni podatki ne vključujejo informacij, ki so anonimizirane ali združene tako, da vas na njihovi podlagi ni mogoče prepoznati.

Če nam ali našim ponudnikom storitev posredujete osebne podatke, ki se nanašajo na druge posameznike, izjavljate, da ste za to pooblaščeni in da ste pridobili vsa potrebna soglasja za uporabo podatkov v skladu s tem obvestilom o zasebnosti. Če menite, da so nam bili vaši osebni podatki posredovani nepravilno, ali želite uveljavljati svoje pravice v zvezi z osebnimi podatki, se obrnite na nas z uporabo informacij v razdelku Kontakt (oddelek 14) spodaj.

2. Obdelava in uporaba osebnih podatkov. Vaše osebne podatke obdelujemo za spodaj navedene namene. Kadar to zahteva zakon, pridobimo vaše soglasje za uporabo in obdelavo vaših osebnih podatkov za te namene. V nasprotnem primeru se pri zbiranju in obdelavi vaših osebnih podatkov zanašamo na drugo pooblaščeno pravno podlago (med drugim na [a] izvajanje pogodbe ali (b) zakoniti interes).

Zagotavljanje naših storitev in dostopa do spletnega mesta: Obdelujemo vaše osebne podatke, da zagotovimo, da vi in mi izpolnjujemo svoje obveznosti v skladu z veljavno pogodbo, pogoji uporabe ali pogodbo o storitvah, da predvidimo povpraševanje in izboljšamo svojo ponudbo; če ni pogodbe, obdelujemo vaše osebne podatke za uresničevanje našega zakonitega interesa za upravljanje in izboljšanje naših spletnih mest in storitev.
Varovanje naših spletnih mest in storitev: Vaše osebne podatke obdelujemo kot del naših prizadevanj za vzdrževanje, spremljanje in varovanje našega spletnega mesta in storitev. To lahko vključuje združevanje podatkov, preverjanje računov, preiskovanje sumljivih dejavnosti ter uveljavljanje naših pogojev in pravilnikov v obsegu, ki je potreben za uresničevanje našega zakonitega interesa za vzdrževanje varnega in zanesljivega spletnega mesta, izdelkov in storitev ter za zaščito naših pravic in pravic drugih.
Upravljanje uporabniških računov: Če ste se pri nas registrirali za račun, vaše osebne podatke obdelujemo za upravljanje vašega uporabniškega računa z namenom izpolnjevanja naših obveznosti do vas v skladu z veljavno pogodbo ali pogoji storitve.
Odzivanje na zahteve za stik: Če nas kontaktirate elektronsko ali po telefonu, vaše osebne podatke obdelujemo za izpolnitev pogodbe z vami ali v obsegu, ki je potreben za naš zakoniti interes za odgovor na vašo poizvedbo in komunikacijo z vami. Komunikacijo lahko beležimo in obdelujemo za namene usposabljanja, zagotavljanja kakovosti in upravljanja. Če to zahteva veljavna zakonodaja, bomo pridobili vaše predhodno soglasje ali vam dali možnost, da nasprotujete snemanju klica.
Upravljanje plačil: Vaše finančne informacije in druge osebne podatke lahko obdelujemo za preverjanje teh informacij in zbiranje plačil, če je to potrebno za izvajanje naše pogodbe z vami.
Sledenje obiskovalcem pisarne: Če obiščete naše prostore, lahko vaše osebne podatke obdelujemo iz varnostnih, zdravstvenih ali zaščitnih razlogov (vključno z morebitnimi sporazumi o varovanju podatkov, ki jih morajo podpisati naši obiskovalci), če je takšna obdelava potrebna za uresničevanje našega zakonitega interesa za zaščito naših pisarn in naših zaupnih informacij pred nepooblaščenim dostopom.
Trženje in oglaševanje: Vaše osebne podatke lahko obdelujemo za oglaševanje, izvajanje tržnih raziskav in zagotavljanje drugih prilagojenih vsebin na podlagi vaših osebnih podatkov, če je to potrebno za naš zakoniti interes pri oglaševanju naših spletnih mest, storitev ali izdelkov. Če je to zakonsko zahtevano, bomo pred kakršnim koli trženjem ali oglaševanjem pridobili vaše soglasje.
Izpolnjevanje zakonskih in varnostnih obveznosti: Vaše osebne podatke obdelujemo, ko sodelujemo z javnimi in državnimi organi, ščitimo svoje zakonske pravice, izvajamo revizije ter ščitimo pred zlorabo naših storitev in izdelkov.

3. Varovanje osebnih podatkov. Sprejemamo komercialno razumne previdnostne ukrepe za zaščito osebnih podatkov v naši lasti pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spreminjanjem ali uničenjem. Čeprav upoštevamo splošno sprejete standarde za zaščito osebnih podatkov, noben način shranjevanja ali prenosa ni 100-odstotno varen ali brez napak. Osebni podatki, ki jih pošljete na spletno mesto ali z njega ali po elektronski pošti, morda niso varni, zato vam priporočamo, da se po potrebi obrnete na nas glede varnejših načinov posredovanja občutljivih podatkov. Če na tem spletnem mestu uporabljate gesla, identifikacijske številke ali druge posebne funkcije za dostop, ste odgovorni za njihovo varovanje in za odjavo iz vseh računov, do katerih dostopate po končanih sejah.

4. Vaše pravice posameznika. Na podlagi veljavnih lokalnih zakonov o varstvu podatkov imate lahko določene pravice v zvezi z vašimi osebnimi podatki. Glede na veljavne zakone lahko te pravice vključujejo pravico do:

Zahtevati in prejeti kopije vaših osebnih podatkov, ki jih hranimo;
Zahtevajte dodatne informacije o tem, kako obdelujemo vaše osebne podatke;
Popraviti netočne ali nepopolne osebne podatke (ob upoštevanju naše uporabe);
Zahtevati izbris svojih osebnih podatkov;
Omejite ali ugovarjajte naši obdelavi vaših osebnih podatkov. Kadar osebne podatke obdelujemo za namene neposrednega trženja (s strani nas ali tretjih oseb), vam morda ni treba navesti posebnega razloga za ugovor;
Od nas zahtevati (če je to mogoče), da vaše osebne podatke prenesemo k drugemu upravljavcu (tj. prenosljivost podatkov);
Omejiti nekatera razkritja vaših osebnih podatkov tretjim osebam;
Ne smejo biti predmet odločitve, ki temelji izključno na avtomatizirani obdelavi, vključno z oblikovanjem profilov, ki ima pravne učinke; in
preklicati soglasje za obdelavo vaših osebnih podatkov (če obdelava temelji na soglasju in ne na drugi zakoniti podlagi).

Pri uveljavljanju teh pravic vas ne bomo diskriminirali na noben način, ki ga prepoveduje veljavna zakonodaja. Te pravice lahko v ustreznem obsegu uveljavljate tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov sales[a]aqualinksystem.com, nam pišete na naslov AQ Link GmbH, Ludwigstr.27, 83435 Bad Reichenhall, vložite zahtevo prek naše spletne strani na naslovu www.technolog.com ali pokličete na številko +49 865 190 49 957. Na vse take zahteve bomo odgovorili v 30 dneh po prejemu.

5. Hramba osebnih podatkov. Osebni podatki bodo shranjeni toliko časa, dokler bodo informacije potrebne za izpolnjevanje naših zakonitih poslovnih potreb ali namenov, za katere so bili osebni podatki zbrani, oziroma toliko časa, kolikor zahteva zakonodaja.

6. Prenos podatkov v države zunaj EU/EGP. Vaše podatke lahko uporabljajo in razkrivajo družba in njene divizije, holdinške družbe, hčerinske in povezane družbe ali drugi subjekti zunaj Evropske unije (EU) in Evropskega gospodarskega prostora (EGP), tudi v ZDA.Upoštevajte, da lahko v državah zunaj države, v kateri živite, veljajo drugačni standardi varstva podatkov, kot ste jih vajeni v svoji državi.

7. Razkritje osebnih podatkov tretjim osebam.Osebnih podatkov o vas ne prodajamo nepovezanim podjetjem za njihovo samostojno uporabo. Vaše osebne podatke lahko delimo s spodaj opisanimi kategorijami prejemnikov:

Aqualinkove divizije, holdinške družbe, hčerinske družbe in povezane družbe.
Ponudniki storitev tretjih oseb ali drugi subjekti, ki opravljajo storitve v našem imenu, nam pomagajo, da vam zagotovimo naše izdelke in storitve, ter drugače podpirajo naš odnos z vami (na primer organizacije za pošiljanje ali neposredno pošiljanje). Ti tretji ponudniki storitev imajo dostop do osebnih podatkov, ki jih potrebujejo za opravljanje svojih funkcij, vendar jih ne smejo uporabljati za druge namene. Poleg tega morajo osebne podatke obdelovati v skladu s tem obvestilom o zasebnosti in v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov.
Organi pregona, vladne agencije ali drugi regulatorji za izpolnjevanje zakona ali zakonskih zahtev, za uveljavljanje naših pogodb ter za zaščito naših pravic in lastnine ali varnosti družbe Technolog Holdings, naših uporabnikov ali tretjih oseb.
Transakcijske stranke, če nas ali nekatera ali vsa naša sredstva pridobi ali prevzame drug subjekt, vključno s prodajo ali v povezavi s stečajem.
Vaš delodajalec ali sodelavci, če prejemate naše izdelke ali storitve v okviru svoje zaposlitve.

Osebne podatke, ki so bili deidentificirani ali združeni, lahko delimo tudi s tretjimi osebami za kakršen koli namen.

8. Politika promocije in trženja. Morda vas bomo prosili, da se strinjate, da vas kontaktiramo za promocijske in trženjske namene. Vendar se lahko kadar koli odjavite od prejemanja promocijskih ali trženjskih e-poštnih sporočil, tako da nas obvestite kot odgovor na katero koli neželeno e-pošto, uporabite funkcijo odjave v našem glasilu, nas kontaktirate na naslov sales[a]aqualinksystem.com ali nam pišete na naslov AQ Link GmbH, Ludwigstr.27, 83435 Bad Reichenhall. Obravnava zahtevkov za odjavo od elektronskih sporočil Aqualink.com lahko traja 5 delovnih dni.

9. Piškotki in tehnologije sledenja. Oglejte si naše Obvestilo o piškotkih in tehnologijah sledenja na povezavi.

10. Spletne strani tretjih oseb. Spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest tretjih oseb. Ko kliknete na eno od teh povezav, obiščete spletno mesto, ki ga upravlja nekdo drug kot mi, in upravljavec tega spletnega mesta ima lahko drugačno politiko zasebnosti. Nismo odgovorni za njihove posamezne prakse zasebnosti, zato vam priporočamo, da preučite politike zasebnosti teh upravljavcev tretjih oseb.

11. Otroci. Naše spletno mesto ni namenjeno otrokom, mlajšim od 16 let. Nihče, mlajši od 16 let, nam prek tega spletnega mesta ne sme posredovati nobenih podatkov. Osebnih podatkov otrok, mlajših od 16 let, ne zbiramo zavestno. Če ste mlajši od 16 let, ne dostopajte do spletnega mesta ali njegovih funkcij, jih ne uporabljajte in ne sporočajte nobenih podatkov. Če izvemo, da smo osebne podatke otroka, mlajšega od 16 let, zbrali ali prejeli brez soglasja staršev, bomo te podatke izbrisali. Če menite, da imamo kakršne koli podatke o otroku, mlajšem od 16 let, nas kontaktirajte tako, da nam pošljete e-pošto na naslov sales[a]aqualinksystem.com ali pišete na naslov AQ Link GmbH, Ludwigstr.27, 83435 Bad Reichenhall

12. Vdori podatkov. Čeprav si prizadevamo in izvajamo vse ukrepe za zmanjšanje tveganja kršitev varnosti podatkov, imamo za take primere vzpostavljene posebne kontrole in postopke ter postopke, ki so potrebni za obveščanje ustreznega nadzornega organa in posameznikov, na katere se nanašajo osebni podatki (kjer je to primerno).

13. Spremembe tega pravilnika o zasebnosti. Ta pravilnik o zasebnosti lahko posodobimo po lastni presoji, če želimo upoštevati spremembe, za katere menimo, da so potrebne, ali če želimo izpolniti zakonske zahteve. O bistvenih spremembah bomo objavili vidno obvestilo na naših spletnih mestih.

14. Kontaktirajte nas. Veseli smo pripomb in vprašanj v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti. Vprašanja pošljite po e-pošti na naslov sales[a]aqualinksystem.com. Poleg tega lahko svojo zahtevo pošljete pisno na naslov AQ Link GmbH, Ludwigstr.27, 83435 Bad Reichenhall.