• slidebg1
  IoT UPRAVLJANJE Z VODOVODOM
 • slidebg2
  IDENTIFIKACIJA PUŠČANJA
  V REALNEM ČASU
 • slidebg3
  MONTAŽA V MANJ KOT 30 MINUTAH
 • slidebg4
  NAPAJANJE NI POTREBNO
 • slidebg5
  IP68 VODOODPORNO IN ROBUSTNO
 • slidebg6
  VAŠE VODOVODNO OMREŽJE
  VEDNO POD NADZOROM
 • slidebg7
  NAREJENO V SLOVENIJI

Storitve


NRW - Podpora pri projektih za zmanjšanje porabe vode / Nadzor nad izgubami
Zagotavljamo celostne rešitve, od načrtovanja do montaže. Poleg tega lahko naši strokovnjaki s pomočjo lokalnih distributerjev izvedejo za projekte tudi vzdrževanje, svetovanje in upravljanje s sistemi.

Revizija vode po IWA AWWA metodologiji - Najboljša Praksa

Posebne rešitve za odkrivanja in uhajanja

Ocena omrežnih sredstev na podlagi analize tveganja z več dejavniki

Pogojna ocena vodovodnega omrežja, podpora projektom

Projektna podpora za sanacijo cevovodov brez izkopa

Linijsko lociranje izgub

Dvoživka korelator v kombinaciji s sterilizacijskim tunelom UVC

Vsak strokovnjak pozna fizikalne omejitve akustičnega odkrivanja puščanja s korelacijsko metodo. Dimenzije cevi igrajo pomembno vlogo. Z večanjem premera cevi se povečuje debelina stene cevi - zato je v cevi velikih dimenzij težje ustvariti vibracije. Cev DN (notranji premer) 400 lahko praktično primerjamo s PVC cevjo DN 100. Obe cevi težko nihata. Poleg tega se z večanjem premera cevi višje frekvence ne prenašajo več. Poleg težav pri odkrivanju puščanja v ceveh velikega premera predstavljajo velik izziv zlasti nekovinske cevi in cevna omrežja z nizkim delovnim tlakom (< 2 bara).

Software Software


Linijsko iskanje izgub v kombinaciji dezinfekcija UVC za varnost vnosa sonde v cevovod, satelitski senzor za lociranje cevi in dinamično padalo za lociranje puščanja vam omogoča enostavno in hitro saniranje cevovoda.

Projekti upravljanja v industriji
Izvajamo kompletne rešitve od načrtovanja do montaže. Naši strokovnjaki s pomočjo lokalnih distributerjev lahko izvedejo projekte od načrtovanja, montaže kot tudi vzdrževanje, svetovanjem in upravljanjem s sistemi.

Projekti upravljanja s pritiskom
Izvajamo kompletne rešitve od načrtovanja do montaže. Naši strokovnjaki s pomočjo lokalnih distributerjev lahko izvedejo projekte od načrtovanja, montaže kot tudi vzdrževanje, svetovanjem in upravljanjem s sistemi.

Montaža sistemov na terenu
Ponašamo se z lastno montažersko ekipo, svoje distributerje in zunanje partnerje pa redno usposabljamo za kakovostno storitev montaž.

Integracija podatkov
Sistem lahko deluje samostojno ali pa je priključen na ostale že obstoječe sisteme preko ODBC API-ja ali protokola MQTT.

Servis naprav
Za brezhibno delovanje naprav skrbi ekipa usposobljenih vzdrževalcev AquaLink in spletna podpora 24/7.

Razvoj in svetovanje
Podjetje je že vključeno pri razvoju IoT naprav za druge proizvajalce, oziroma druge blagovne znamke. Sodelujemo pri razvoju merilne opreme, elektronskih vezij, programske opreme kot tudi mehanskih sklopov. AQ ekipa je vedno pripravljena sodelovati z zunanjimi podjetji na projektih razvoja kot nadgradnje obstoječih ali novih izdelkov.

Izobraževanje
Pri strankah in partnerjih izvajamo redna izobraževanja v različnih jezikih.